Klassiekers

Autocentrum Valk is het juiste adres voor onderhoud aan uw Italiaanse klassieker. Voor onderhoud en reparatie van uw Italiaanse klassieker heeft Auto Centrum Valk een perfect ingerichte werkplaats waarmee we onze klanten en hun klassiekers uitstekend van dienst kunnen zijn. Wij gebruiken AGIP als smeermiddel voor alle Italiaanse klassiekers.

Wij verzorgen graag het vervoer van uw klassieker van uw stalling naar onze werkplaats en weer terug. Daartoe beschikken wij over een speciaal daarvoor uitgeruste vrachtauto. Als u dat wenst kunnen wij u de kosten van dit vervoer vooraf geven.

Ook voor uw (deel)restauratieprojecten bent u bij ons op het goede adres.

Tenslotte vermelden wij dat Auto Centrum Valk de preparatie of modificatie van uw klassieker kan verzorgen, bijvoorbeeld wanneer u wenst deel te nemen aan klassieke rally’s of andere sportieve evenementen.

Diensten

Autonieuws

Geplaatst op: 15-11-2018 RAM 1000 is helemaal geen RAM Momenteel is in Colombia de Salão de Bogotá gaande, een lokale autoshow waar RAM de 1000 aan het publiek heeft voorgesteld. Wie de auto enigszins bekend voorkomt, kunnen we geruststellen. De 1000 is natuurlijk gewoon een Fiat Toro, de hier niet leverbare pick-up die Fiat in Zuid-Amerika in grote getale aan de man weet te brengen. RAM […]
Geplaatst op: 15-11-2018 Jeep Gladiator gelekt Enkele dagen geleden wisten de Jeep-adepten van JeepScramblerForum.com uit te vogelen dat de op stapel staande pick-up van Jeep niet Scrambler, maar Gladiator zal gaan heten. Vandaag heeft het JeepGladiatorForum.com - dat snel is opgezet - afbeeldingen opgedoken van de auto waar die historisch verantwoorde naam op wordt geplakt. De Gladiator is een pick-up die […]